Teatre Bartrina: Digue'm la veritat

Dissabte, 23/05/2020

Teatre Bartrina: Digue'm la veritat

És un espectacle alternatiu de  Pablo Ley de la companyia Eòlia amb to d’intriga, dirigit per Josep Galindo. Estrenat el 2015.

És una obra que exigeix la participació i la comprensió del públic.

Un caramel per a qualsevol persona curiosa, d’aquelles que col·leccionen dades només pel gust de saber-les. La primera part està carregada de dades antropològiques i sociològiques sobre civilitzacions antigues i la segona part, quan el joc ja és obert, es trenca la quarta paret i els espectadors esdevenen còmplices necessaris del relat.

La Cristina, una especialista en alimentació antiga, convida a sopar un grup d’amics, a qui fa anys que no veu, a una vetllada exclusiva amb la qual s’inaugura un cicle de sopars amb els plats principals basats en ingredients prehistòrics. Contents de retrobar-se, recordaran el seu passat comú sense imaginar el que està a punt de succeir. Perquè… qui són en realitat aquests convidats? Per què han coincidit en aquesta vetllada una arqueòloga, una traductora d’àrab, un enginyer convertit en missioner, una cooperant d’una ONG, una corresponsal, un fotògraf de guerra i un aviador militar?