Recursos

FAQ'S

És un nou projecte per respondre a totes les inquietuds, dubtes i preguntes que facin les entitats de la ciutat, ja sigui per temes relacionats amb les obligacions fiscals, legals, obtenció de subvencions, projectes, recursos i, també, aspectes relacionats amb la pandèmia del COVID-19.

 

Per poder respondre els dubtes de les entitats, han d'enviar la seva pregunta en format vídeo i diferents experts en el món de la gestió associativa donaran resposta de forma acurada i s'anirà conformant el repositori de preguntes i respostes.

 

[+]

Acompanyament on line per a associacions

De l'Ajuntament de Reus

En marxa el nou servei de la regidoria de Relacions Cíviques de l'Ajuntament de Reus. Servei d'acompanyament a les entitats per donar resposta a tots aquells dubtes, consultes... que els hi vagin sorgint: assessorament enla programació d'activitats, com fer una assemblea virtual, com elaborar un projecte, com sol·licitar una subvenció, com fer un tràmit telemàtic...

[+]

Activitats en xarxa per a tots els públics

De l'Ajuntament de Reus

Acccedeix a www.reus.cat/agenda i podràs estar al dia de totes les activitats programades. 

[+]

We transfer

Has d'enviar arxius amb molt de pes i no saps com fer-ho? Se't col•lapsa el correu quan vols enviar un correu electrònic amb molts arxius adjunts? Envia-ho de forma segura a través de wetransfer.
[+]

Departament de justícia - entitats

Si heu de notificar el canvi dels membres de la Junta, o el domicili de l'entitat, i no saps com fer-ho, mira les preguntes freqüents del Departament de Justícia, referent a les associacions. Hi ha molts tràmits que poden fer-se en línia i no cal anar presencialment a les oficines de Tarragona. A més, fer-ho online, suposa descomptes en les taxes administratives.
[+]

Calendari de convocatòries

Vols tenir totes les convocatòries de subvencions, premis i ajuts en un sol document? Doncs ara és possible. Xarxanet ha publicat el calendari de convocatòries.
[+]

Bloc de xarxanet

Si tens ganes de conèixer què passa en el món de les entitats, quines inquietuds hi ha, com canvien les formes d’entendre les relacions entre diferents agents de la societat, què implica ser voluntari... i altres temes d’interès, subscriu-te al bloc de xarxanet. D’aquesta manera, estaràs informat de les últimes actualitzacions i les rebràs al teu correu.
[+]

Privacitat al Facebook per a les entitats

Vas perdut amb Facebook i els temes de seguretat? Vols saber qui pot afegir informació a la nostra cronologia de la pàgina de la teva entitat, qui la pot visualitzar o com podem gestionar les nostres etiquetes?
[+]