Com preparar i servir menjars d'una manera correcta des de les nostres entitats
07
Maig
2024
dimarts
De 18 a 19.30 hores
Amb aquesta formació aprendreu a realitzar bones pràctiques higièniques en l’elaboració, conservació i transport dels aliments durant les diades i festes que realitzeu. Així mateix, tot i tractar-se d'esdeveniments organitzats per entitats sense ànim de lucre, no esteu exempts de l'aplicació de certs requisits legals que cal conèixer i que us ajudaran a organitzar-vos millor. A més, us permetran fer una bona gestió del risc per a la salut.
Amb l’aplicació d’aquestes bones pràctiques, reduireu el risc per a la salut derivat del consum d'aliments en mal estat, augmentareu la qualitat dels menjars i, d’aquesta manera, els esdeveniments que dureu a terme seran un èxit.
Modalitat: presencial.
Lloc: sala d’actes de l’antic Hospital de Sant Joan (carrer de Sant Joan, 34B).
Data i hora: Dimarts 7 de maig de 2024, de 18 h a 19.30 h.
Dimecres 8 de maig de 2024, de 18 h a 19.30 h (solament per a les associacions de veïns).
A càrrec de: Pau Gallés Clarà i Meritxell Cano Castella, tècnics de Salut Pública de l’Ajuntament de Reus.
Inscripcions a: https://forms.gle/vigQXLPixHt6oV4Y7
o trucant al telèfon 977 010 029