EXPOSICIÓ "QUAN PARLES FAS MÀGIA"

Dilluns, 01/02/2021

FONT: ASSOCIACIÓ DE VEÏNS 25 DE SETEMBRE

Exposició "Quan parles fas màgia", Voluntariat per la llengua 
Fins al 12 de febrer es podrà visitar a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus l'exposició "Quan parles fas màgia", una mostra que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que duu el mateix nom i que a través de la metàfora de la màgia destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.

L'exposició ja es pot veure a la BXA i s'instal·larà durant els propers mesos en diversos espais de la ciutat gràcies al suport de la Regidoria de Cultura i Política Lingüística.

La mostra vol convidar tant voluntaris com aprenents a participar d'aquesta experiència i a sumar-se a les més de 150.000 parelles lingüístiques a què va arribar el programa el 2020 malgrat que la pandèmia va limitar les trobades presencials, la qual cosa demostra l'èxit d'aquest projecte que va néixer fa 17 anys.

Si parles català i tens una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari o voluntària i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent o aprenenta.

Vols participar-hi? https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlreus/vxl/

Més informació:
http://www.reus.cat/agenda/exposicio-quan-parles-fas-magia-del-voluntariat-la-llengua