Visita del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies al Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual

Divendres 08 Gener, 2021
Participació i ciutadania

La vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó; i la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, s'han reunit aquest divendres, 8 de gener amb el conseller de conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; i la directora general d’Igualtat del departament, Mireia Mata, de visita institucional a reus per conèixer el funcionament del Punt d’Atenció a la Diversitat Sexual, situat al Casal de les Dones.

Creat el 2017, el PADS de Reus està integrat a la Xarxa Pública de Serveis d'Atenció Integral LGBTI de Catalunya. Des d'aquest servei s'ofereixen programes de sensibilització i informació a persones i entitats per mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir la LGBTIfòbia. Aquest recurs dona resposta a les situacions de discriminació, i també a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i s’ha consolidat com un referent local LGBTI.

El Punt d’Atenció a la Diversitat Sexual de Reus, gestionat per la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, compta amb les professionals del Casal de les Dones i del col·lectiu H2O.

Galeria imatges: