El Casal de les Dones instal·la un Punt Violeta demà al Mercadal amb motiu de la Diada Castellera

Divendres 04 Octubre, 2019
Participació i ciutadania

La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, a través del Casal de les Dones, instal·la aquest dissabte, 5 d'octubre un Punt Violeta a la plaça del Mercadal, amb motiu de la celebració de la Diada Castellera. Es tracta d'un Punt Violeta itinerant, en el qual dues professionals especialistes en polítiques de gènere donaran informació sobre les agressions sexistes per fer que els espais d'oci siguin segurs per tothom. Estarà instal·lat de 18:00h a 21:00h.

Els Punts Violeta són espais d’informació, prevenció, visibilització i sensibilització respecte a les violències masclistes i actituds sexistes que es donen en l’àmbit de l’oci, principalment en el nocturn. Han de constituir un punt de referència a la festa per a les persones assistents i per a tot el personal laboral.

Igualment, són l’espai d’activació del protocol així com el d’acompanyament i suport a les dones que pateixin una situació d’assetjament.

El Punt Violeta es pot reconèixer perquè les noies porten una samarreta de color negre amb l'escrit "Punt Violeta" de color lila. A sobre de la samarreta, porten una armilla de color vermell i a part de l'esquena porten l'escrit de "Punt Violeta" de color blanc.

Galeria imatges: