Jornada de participació “La salut al nostre barri” a Horts de Miró

Dilluns 10 Juny, 2019
Salut
Benestar social
Participació i ciutadania

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) Horts de Miró de Reus, l’Ajuntament de Reus i l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya organitzen aquest dimarts 11 de juny, la jornada de participació amb la ciutadania “La salut al nostre barri”. L'acte s'emmarca en el programa COMSalut —del departament de la Salut de la Generalitat i en el que hi participen, entre altres agents, diverses regidories de l'Ajuntament de Reus— que permet treballar la salut amb una orientació comunitària.

L'acte d'aquest dimarts, s'inicia a les 17:00h al Centre Cívic Llevant, i té com a objectiu informar sobre projectes i activitats; i compartir converses, dubtes o angoixes amb la població per detectar necessitats i possibilitats de millora en termes de salut i de benestar.

Els professionals de l’EAP projectaran un vídeo en el que expliquen les característiques urbanístiques, demogràfiques i socioeconòmiques del barri. I expopsaran el diagnòstic de salut de la població d’Horts de Miró, realitzat a partir d’indicadors de salut, diferents bases de dades dels darrers 5 anys, i d’entrevistes a persones que viuen i/o treballen al barri. Aquest diagnòstic és complementari al del pla de salut de la ciutat.

La jornada participativa també tindrà activitats lúdiques com contacontes, activitats infantils, berenar i ball del gegant del barri.

L'Ajuntament de Reus participa en aquest projecte a través de la regidoria de Benestar Social, la regidoria de Salut i la regidoria de Participàció, Ciutadania i Transparència.

Fitxers Relacionats: 
Imatges Relacionades: 
Galeria imatges: