Primers passos per a la futura construcció de dos nous centres cívics: el Gregal i el Garbí

Dimecres 29 Gener, 2020
Participació i ciutadania

L’Ajuntament de Reus ha publicat aquest dimecres, 29 de gener al perfil del contractant la licitació del contracte per a la redacció dels projectes bàsics de dos nous centres cívics: el Centre Cívic Gregal i el Centre Cívic Garbí.

El contracte té un pressupost de licitació de 50.000 euros, però està dividit en dos lots, 25.000 euros per a la redacció de cada  projecte bàsic de cada un dels dos centres cívics.

El Centre Cívic Gregal s’ubicarà en un edifici municipal del carrer de Castellvell 1-3, una nau que forma part del conjunt inclòs en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic, Historicoartístic i Natural de Reus. La zona d’influència de l’equipament serà la delimitada pel barri Niloga, l’avinguda de Sant Jordi i el Mercat Central. Donarà servei a una població aproximada de 12.800 persones.

El Centre Cívic Garbí, serà un equipament de nova planta i se situarà dins al perímetre comprès entre els carrers de Ricard Artiga i Esplugas, Pare Manyanet i Sor Lluïsa Estivill, dins l’actual parc del Doctor Claudi Tricaz Arnillas. Donarà servei a una població aproximada de 12.000 habitants.

El programa de necessitats per a cada un dels dos nous centres cívics, amb una superfície aproximada de 1.000m2 construïts, estarà format pels espais següents: vestíbul, despatx de direcció, despatx de servei de participació, despatxos de serveis municipals, casal de la gent gran, despatxos per a entitats, sala de treball, sala de reunions, magatzems, aules, aules taller, aula d’activitat física, sala polivalent, espai d’exposicions espais de trobada i cafeteria.

Galeria imatges: