L'Ajuntament estrena les audiències públiques amb una convocatòria per informar i debatre sobre el PAM

Divendres 29 Novembre, 2019
Participació i ciutadania

L'Ajuntament de Reus ha convocat a la ciutadania a participar en una audiència pública per debatre a l'entorn del Pla d'Acció Municipal 2019-2023. La cita té lloc el dimarts 3 de desembre a les 19:00h a la sala d'actes del Casal de les Dones, i estarà presidida per la vicealcaldessa, Nomeí Llauradó; i la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores.

Amb aquesta la convocatòria, el Govern de Reus estrena un nou mecanisme de participació previst en la modificació del Reglament de Participació Ciutadana, que recentment ha entrat en vigor. D'acord al reglament, l'audiència pública és una «trobada dels responsables municipals amb la ciutadania perquè aquesta pugui rebre informació i presentar i debatre propostes en relació amb una determinada actuació pública, activitat o programa d’actuació municipal».

La primera vegada que el Govern de Reus convoca aquest nou instrument s'emmarca en el procés participatiu del Pla d'Acció Municipal 2019-2023, que la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals ha engegat per a la priorització de l'acció del Govern de Reus dels propers quatre anys. Durant l'audiència es farà una presentació del document estratègic i s'obrirà un debat entre la ciutadania i les representants del Govern de Reus.

Els assistents a l'acte també podran participar votant els objectius del PAM. El pla estableix els eixos, àmbits, objectius i actuacions que el govern municipal desplegarà durant l’actual mandat. El procés participatiu és de tipus consultiu, i la informació recollida servirà al govern per prioritzar els objectius a executar. El període de votació s’allargarà fins el 12 de desembre.

Galeria imatges: