S'obre al públic el parc d'Àngel Guimerà, remodelat amb els Pressupostos Participatius 2018

Dimarts 27 Agost, 2019
Via Pública
Participació i ciutadania

L'Ajuntament de Reus ha obert al públic el parc d'Àngel Guimerà, un cop finalitades les obres de remodelació de l'espai. L'actuació ha estat coordinada i supervisada per les regidories de Participació,, Bon Govern i Serveis Generals i d'Urbanisme, a través de l'edició 2018 dels Pressupostos Participatius. La inversió va ser una proposta de Salvador Ginesta Aldea, junt amb dos ciutadans més, amb els quals s'ha anat treballant la proposta, consensuant tots els passos; i va ser adjudicada a l'empresa l'empresa Construcciones y Reformas Jimaran SL, amb un pressupost 72.548,99 euros.

La remodelació del parc dona solució a tres demandes realitzades pel veïnat de la zona, a través d’un procés participatiu: el tancament del parc, la millora de la zona de jocs infantils, i l’eliminació de zones opaques.

  • Tancament del parc: S'ha ampliat el tancament del parc, millorant-ne la seva altura, per tal de privar que sigui accessible en horaris no establerts. S’ha inclòs la col·locació de dues portes, per tal de poder tancar el parc per les nits.
  • Zona de jocs infantils: S'ha reordenat la zona de jocs infantils, reorganitzant els diferents mòduls existents. S'han substituït els mòduls individuals, que estaven molt desgastats. Les zones amb risc de caiguda s'ha pavimentat amb cautxú.
  • Zones opaques: S'ha desbrossat gran part de les zones vegetals més opaques, dotant de millor visibilitat i seguretat a tot el parc. S’ha eliminat un mur i s'ha substituït per una tanca que no privi la visibilitat.
Galeria imatges: