Premi de relats breus d’escriptura femenina Antònia Abelló Filella

Dijous 18 Abril, 2019
Participació i ciutadania

Fins al dimecres, 8 de maig, és oberta la convocatòria per presentar treballs a la 12ª edició del Premi de relats breus d'escriptura femenina Antònia Abelló Filella. Els relats es poden presentar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (plaça del Mercadal, 1) i les bases es poden consultar a través del web municipal.

L'objectiu d'aquest premi és fomentar i promoure l’escriptura femenina i impulsar a totes les dones a fer ús del seu talent. La data de lliurament dels guardons serà dijous dia 30 de maig a les 19:00 h als Rentadors del Casal de les Dones.

La dotació econòmica d'aquesta convocatòria dels premis (que organitza la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència) és de 300 euros pel primer premi i 150 euros pel segon premi.

Any rere any, els premis Antònia Abelló Filella han recollit relats amb continguts i temes molt diversos, plens d'emocions i que parlen de les vides de les dones, d'experiències gaudides o patides, d'amors perduts i d'històries reals o inventades. Tot plegat parla d'elles, d'allò que necessiten explicar, d'allò personal que ha de ser transmès i que es pugui explicar perquè algú ho pugui recordar.

Paral·lelament i en record de la fotògrafa Montserrat Vidal-Barraquer i Flaquer el Casal de les Dones ha organitzat un sorteig per aquelles persones que els agradi la fotografia i vulguin compartir una imatge sota la temàtica Dones a la pàgina del Facebook del Casal de les Dones, fins al 25 d'abril. Fins al 29 d’abril es podrà visitar l'exposició de «Remendadores», de la fotògrafa Montserrat Vidal-Barraquer i Flaquer, a la Sala dels Rentadors del Casal de les Dones.

Galeria imatges: