Comencen els treballs de remodelació del parc públic d’Àngel Guimerà, projecte inclòs als Pressupostos participatius 2018

Dimecres 10 Abril, 2019
Arquitectura i Urbanisme
Via Pública
Participació i ciutadania
Urbanisme

L’Ajuntament de Reus ha iniciat els treballs de remodelació i millora del parc d’Àngel Guimerà, una proposta fruit del procés dels Pressupostos participatius 2018 que va resultar escollida en la categoria de Petits projectes amb un pressupost aproximat de 45.000 euros.

Els veïns de la zona han participat en la gènesi i definició de la proposta de millora d’aquest espai públic, ubicat al carrer d’Àngel Guimerà.

El projecte intenta donar solució a tres demandes realitzades pel veïnat de la zona a través d’un procés participatiu: el tancat i millora de la zona de jocs infantils, a partir d’un paviment tou a prova de caigudes; la millora i ampliació del tancat de la parcel·la, incloent la col·locació de dues portes corredisses, per tal de tancar el parc a les nits; i l’eliminació de zones opaques o de poca visibilitat, incloent vegetació i murs, per tal d’assegurar uns nivells de seguretat òptims. També es crearà un espai d’higiene per a gossos.

Galeria imatges: