Signatura de convenis amb diferents entitats per a l’ús dels centres cívics

Divendres 01 Març, 2019
Participació i ciutadania

La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha signat aquest dijous amb diferents entitats de la ciutat els convenis que permeten la cessió d’espais dels centres cívics perquè aquestes associacions hi puguin desenvolupar la seva activitat ordinària. L’acte de signatura conjunta s’ha realitzat al Centre Cívic del Carme.

En total en els pròxims dies es signaran un total de 75 convenis de cessió d’ús i col·laboració amb entitats de la ciutat que estan ubicades als diferents centres cívics municipals. Aquests convenis tenen una durada d’un any, fins al 31 de desembre de 2019, i inclouen la possibilitat de prorrogar-los fins al 31 de desembre de 2020.

Tal i com ha recordat Montserrat Flores, l’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, té entre els seus objectius fomentar la participació ciutadana a través de la col·laboració amb les entitats de la ciutat tot afavorint la creació de teixit associatiu i possibilitant espais de col·laboració conjunta que reforcin la cohesió social i possibilitin la innovació, la creativitat i el treball en xarxa.

És per això que la xarxa de centres cívics municipals  posa a disposició del teixit associatiu de la ciutat la infraestructura i els recursos necessaris perquè puguin realitzar les seves activitats i contribuir, promoure i fomentar iniciatives de col·laboració conjunta entre entitats i administració.

Galeria imatges: