Oberta a tota la ciutadania l’enquesta online per aportar idees al Pla Municipal de la Gent Gran

Dimecres 05 Desembre, 2018
Participació i ciutadania

Aquest dimecres, 5 de desembre, s’inicia la fase d’enquestes online del procés de diagnosi del Pla Municipal de la Gent Gran. Una enquesta online oberta a tota la ciutadania (independentment de la seva edat) perquè pugui generar propostes, opinar i aportar la seva visió sobre l’orientació que ha de tenir el Pla Municipal de la Gent Gran. L’enquesta online es pot realitzar a través del web participo.cat/reus, on també es podrà fer un seguiment de les diferents fases de la diagnosi.

La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència va engegar fa poques setmanes el procés d’elaboració del Pla Municipal de la Gent Gran posant en marxa la fase de diagnosi, que inclou la recollida de dades a través d’entrevistes personals, la recerca documental i les enquestes on-line.

Des de la Regidoria es convida el conjunt de la ciutadania i el teixit social a construir les polítiques que han de guiar l’acció municipal adreçada a les persones grans a partir d’un nou enfocament de la vellesa centrat en la diversitat de situacions que viu la població reusenca de més de 60 anys i la consideració de la ciutadania de més edat com a persones capaces de participar activament en la comunitat.

Les enquestes online que ja són accessibles a tota la ciutadania es poden realitzar també als centres cívics en el cas de les persones que ho requereixin.

Galeria imatges: