Darrers dies per presentar propostes als Pressupostos participatius

Dilluns 22 Octubre, 2018
Participació i ciutadania

Aquest dimarts 23 d'octubre és el darrer dia que es podran presentar propostes susceptibles d'acollir-se a la convocatòria de Pressupostos participatius 2019, que novament disposa d'una previsió de 750.000 euros per fer realitat les propostes d'inversions sorgides d'aquest procés ciutadà. La presentació de projectes es pot fer a través de la plataforma digital (a https://participa.reus.cat/), presencialment en format paper i a través dels tallers de participació que ja s'han realitzat els dies 10 i 20 d'octubre.

Presencialment
Per tal de facilitar la participació a tothom es poden presentar propostes en suport paper, en una butlleta que es facilitarà en els diferents punts de participació i que s’haurà de dipositar en una urna després d'identificar-se. Hi haurà punts de participació i urnes fixes a cadascun dels sis centres cívics municipals, a les dependències de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència (a l'antic Hospital), a l'Oficina d'Atenció Ciutadana al palau municipal (OAC) i al Casal de Joves durant tota la fase de presentació de propostes, i també d’altres d’itinerants a diferents parts del territori. El personal tècnic de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència les recollirà un dia a la setmana i les introduirà a la plataforma digital perquè es facin públiques i es pugui fer un seguiment dels comentaris i suggeriments.

Els darrers punts presencials itinerants de presentació de projectes en els quals es podrà participar són:

  • 23 d'octubre. De 16:30 a 18:30 h. Barri Muralla: a la Riera Miró cantonada amb carrer de Dom Bosco. 
  • 23 d'octubre. De 19:00 a 20:00 h. Barri Mas Carpa: a la Plaça de Josep M. Carreras Dexeus.

Avaluació i valoració tècnica
Un cop hagi finalitzat la fase de presentació de propostes per part de la ciutadania, s'iniciarà a partir del dia 24 d'octubre un període d'avaluació i de valoració tècnica que permetrà escatir si s'adapten a les condicions establertes i, per tant, poden passar a les següents fases.

Galeria imatges: