Primera sessió oberta a la ciutadania per escollir propostes d'inversions que es puguin acollir als Pressupostos participatius

Dimarts 09 Octubre, 2018
Participació i ciutadania

Aquest dimecres, 10 d'octubre, es porta a terme a l'antic Hospital (carrer de Sant Joan, 34) a partir de les 18:30 h la primera sessió oberta a tota la ciutadania de Reus per construir col·lectivament propostes de ciutat que es convertiran en inversions municipals el 2019, en el marc del procés de Pressupostos participatius. Els participants en els tallers escolliran de manera consensuada 6 propostes de ciutat (tres propostes per cada un dels dos tallers) que tindran com a peculiaritat el fet de passar directament a la fase de votació i, per tant, no necessitaran passar per la fase de suports per classificar-se.

Aquesta primera sessió és prevista aquest dimecres de 18:30 a 20:30 h a l'antic Hospital i la segona i darrera sessió oberta serà dissabte dia 20 d'octubre de 10:00 a 12:00 h al Centre Cívic del Carme. Per per participar-hi cal inscriure's prèviament al correu info.participacio@reus.cat. Entre els objectius d'aquestes trobades hi ha donar cabuda a la màxima representació de la diversitat de perfils que hi ha a la ciutat per integrar totes les veus i construir propostes que sumin, que aportin un valor afegit per a tothom.

Obert el termini de presentació de propostes
El 26 de setembre va començar el període per presentar projectes susceptibles d'acollir-se al procés de participació ciutadana dels Pressupostos participatius 2019, que novament disposa d'una previsió de 750.000 euros per fer realitat les propostes d'inversions sorgides d'aquest procés ciutadà. El termini de presentació de les iniciatives ciutadanes finalitzarà el 23 d'octubre.

A més dels tallers participatius, la presentació de projectes es pot fer a través de la plataforma digital (a https://participa.reus.cat/) i presencialment en format paper.

Galeria imatges: