Tallers oberts a la ciutadania per construir propostes col·lectives de ciutat en el marc dels Pressupostos participatius

Dilluns 08 Octubre, 2018
Participació i ciutadania

Els dies 10 i 20 d'octubre es realitzaran tallers oberts a tots els veïns i veïnes de Reus per construir col·lectivament propostes de ciutat en el marc del procés de Pressupostos participatius. Els participants en els tallers escolliran de manera consensuada 6 propostes de ciutat que tindran com a peculiaritat el fet de passar directament a la fase de votació i, per tant, no necessitaran passar per la fase de suports per classificar-se.

Aquestes sessions són previstes aquest dimecres de 18:30 a 20:30 h a l'Antic Hospital i dissabte dia 20 d'octubre de 10:00 a 12:00 h al Centre Cívic del Carme i per participar-hi cal inscriure's prèviament al correu info.participacio@reus.cat. Entre els objectius d'aquestes trobades hi ha donar cabuda a la màxima representació de la diversitat de perfils que hi ha a la ciutat per integrar totes les veus i construir propostes que sumin, que aportin un valor afegit per a tothom.

El 26 de setembre va començar el període per presentar projectes susceptibles d'acollir-se al procés de participació ciutadana dels Pressupostos participatius 2019, que novament disposa d'una previsió de 750.000 euros per fer realitat les propostes d'inversions sorgides d'aquest procés ciutadà. El termini de presentació de les iniciatives ciutadanes finalitzarà el 23 d'octubre.

A més dels tallers participatius, la presentació de projectes es pot fer a través de la plataforma digital (a https://participa.reus.cat/) i presencialment en format paper.

Galeria imatges: