Reus commemora aquest dijous el Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia

Dijous 17 Maig, 2018
Participació i ciutadania

La ciutat de Reus commemora amb diversos actes aquest dijous, 17 de maig, el Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia. A les 9:00 h del matí s'ha realitzat la penjada de la bandera de l'arc de Sant Martí en un balcó de l'Ajuntament de Reus i posteriorment s'ha fet la lectura del manifest contra l'homofòbia, a càrrec de membres del col·lectiu H2O. A la tarda s'ha programat un acte a les 18:30 h al Casal de les Dones, en què es presentarà l'exposició i el projecte “Som així! Quotidianitats lesbianes”, amb la participació de les impulsores de la iniciativa, Pepa Vives i Carme Porta, i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores.

A l'acte de col·locació de la bandera de l'arc de Sant Martí al balcó de l'Ajuntament hi han assistit l'alcalde, Carles Pellicer, i diferents membres del govern i dels grups municipals.

Aquests actes es realitzen amb la col·laboració de l'entitat H2O, referent al territori del col·lectiu LGTBI. Entre els objectius del Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia i ha la lluita contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia a través de la visibilització d'aquesta reivindicació i dels col·lectius que hi són implicats, així com la sensibilització del conjunt de la població.

Galeria imatges: