Oberta la convocatòria per presentar treballs al Premi de relats breus d'escriptura femenina Antònia Abelló Filella

Divendres 11 Maig, 2018
Participació i ciutadania

Fins al divendres, 18 de maig, és oberta la convocatòria per presentar treballs a l'11ª edició del Premi de relats breus d'escriptura femenina Antònia Abelló Filella. Els relats es poden presentar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (plaça del Mercadal, 1) i les bases es poden consultar a través del web municipal.

L'objectiu d'aquest premi és fomentar i promoure l’escriptura femenina i impulsar a totes les dones a fer ús del seu talent. La data de lliurament dels guardons serà dijous dia 14 de juny a les 19:00 h als Rentadors del Casal de les Dones.

La dotació econòmica d'aquesta convocatòria dels premis (que organitza la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència) és de 300 euros pel primer premi i 150 euros pel segon premi.

Any rere any, els premis Antònia Abelló Filella han recollit relats amb continguts i temes molt diversos, plens d'emocions i que parlen de les vides de les dones, d'experiències gaudides o patides, d'amors perduts i d'històries reals o inventades. Tot plegat parla d'elles, d'allò que necessiten explicar, d'allò personal que ha de ser transmès i que es pugui explicar perquè algú ho pugui recordar.

Galeria imatges: