Els impulsors dels projectes dels pressupostos participatius defensen aquest dissabte les seves propostes a l'antic hospital

Dijous 01 Març, 2018
Participació i ciutadania

Les persones impulsores dels 43 projectes candidats a finançar-se a través de la partida de 750.000 euros inclosa al programa de Pressupostos participatius expliquen les seves propostes i demanen el vot en un acte públic aquest dissabte, 3 de març, entre les 10:00 i les 12:00 h a la sala d'actes de l'antic hospital (carrer de Sant Joan). La ciutadania empadronada a Reus que hagi fet 16 anys (i per tant amb dret a vot) pot assistir a aquesta presentació i conèixer de primera mà els detalls dels projectes, en un acte obert que es repetirà el dissabte 10 de març a la mateixa hora i lloc.

Des d'aquest dilluns 26 de febrer i fins al 18 de març la ciutadania empadronada a Reus que hagi fet 16 anys pot emetre el vot presencialment als punts de votació o bé telemàticament a través del portal participa.reus.cat, ja sigui des d'un ordinador o qualsevol dispositiu mòbil.

Els Mercats de Reus, punt de votació
Per a les persones que desitgin participar en el procés de manera presencial, s’han previst un seguit d’espais informatius sobre les opcions finalistes que inclouen punts de votació amb el suport d’una persona dinamitzadora, que ajuda les persones interessades a votar i informa sobre qualsevol dubte.

Aquest és el cas dels Mercats de Reus, que durant aquest divendres 2 de març i també els dies 3, 9, 10, 16 i 17 de març en horari d'obertura al públic disposen de punts de votació presencials. Aquest divendres l'horari de votació és de 9:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h.

A més dels Mercats de Reus, els Centres Cívics, les Biblioteques Municipals, l’Antic Hospital, l’actual Hospital de Sant Joan, l’Oficina d’Atenció Ciutadana i el Casal de Joves també disposen de llocs on es pot trobar un espai informatiu permanent sobre el procés participatiu i on, a més, en dates concretes es pot exercir el vot.

Dates i llocs de votació presencial
Les dates i llocs de votació previstos són els següents:

  • Del 26 de febrer al 18 de març hi ha punts de votació equipats amb ordinadors i wifi als centres cívics, el Casal de Joves, les biblioteques municipals, l’Oficina d’Atenció Ciutadana i l’Antic Hospital.
  • Mercat Central i Mercat del Carrilet, en horari d’obertura, els dies 2, 3, 9, 10, 16 i 17 de març
  • Hospital de Sant Joan els dies 26 i 28 de febrer, 2, 12, 14 i 16 de març de 9:00 a 13:00 h
Galeria imatges: