L’Ajuntament cedeix una caseta per a l’activitat de l’Associació de veïns barri Montserrat

Dissabte 27 Gener, 2018
Alcaldia
Participació i ciutadania

L’Ajuntament de Reus i l’Associació de Veïns Barri Montserrat han formalitzat aquest dissabte 27 de gener, el conveni per a la cessió d’una caseta prefabricada ubicada en una finca de titularitat municipal al carrer Mas d’Aixemus 11-15. La cessió vol promoure i fomentar iniciatives ciutadanes impulsades per l’entitat veïnal.

L’acte de signatura, presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, anirà a càrrec de Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, i Domingo Martínez, president de l’associació de veïns; i tancarà una programació festiva organizades des de l’entitat, amb una cercavila pel barri, a càrrec de la Banda La Verònica, i una ballada de gegantons i elements festius de les associacions de veïns del Carrilet i el barri Gaudí.

El conveni condiciona l’ús de la caseta al desenvolupament de les activitats pròpies de l'associació, que facin possible la participació ciutadana, reforcin la convivència i obrin espais i oportunitats de desenvolupament personal.

La cessió és fruit d’una proposta del grup municipal del Partit Popular acceptada pel Govern de Reus i introduïda en el pressupost de l’Ajuntament de 2016.

Fitxers Relacionats: 
Imatges Relacionades: