Acte de presentació de la guia de participació ciutadana a Reus

Dijous 14 Desembre, 2017
Participació i ciutadania

Aquest divendres, 15 de desembre, es porta a terme al Centre Cívic Mestral (avinguda de Barcelona, 6) la presentació de la guia de participació ciutadana per dissenyar i executar processos participatius en l'àmbit local. L'acte es realitzarà de 10:00 a 12:00 h i anirà a càrrec del redactor de la guia, el catedràtic en Ciència Política i de l'Administració Quim Brugué. La presentació és organitzada per la Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat, en col·laboració amb la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència.

L'acte abordarà aquells elements més rellevants per qualsevol municipi que vulgui impulsar un procés participatiu. El ponent convidat, Quim Brugué, oferirà la conferència “Claus per a l'impuls de processos participatius”, i representants dels ajuntaments de Reus i Valls explicaran la seva experiència en participació ciutadana.

La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Flores, participarà en l'obertura d'aquesta sessió i, amb posterioritat a la conferència de Quim Brugué, exposarà les línies principals de treball que es desenvolupen a Reus relacionades amb la participació ciutadana.