Programació de tallers «Avis i néts, compartint moments», curs 2017-2018

Dimecres 04 Octubre, 2017
Participació i ciutadania
Ensenyament i política lingüística

Les regidories de Participació, Ciutadania i Transparència i d’Ensenyament i Política Lingüística posen en marxa aquest mes d’octubre la programació de tallers “Avis i néts, compartint moments” que té com a finalitat fomentar la participació lúdica dels avis i néts, fugint del rol de cuidadors que molt sovint tenen els avis, i oferint-los un espai i un temps de lleure per gaudir dels seus néts tot compartint activitats.

Aquest espai de tallers es desenvolupa a partir del 19 d’octubre a Mas Pintat, quan comença la programació amb el taller de ball country. Mas Pintat impulsa aquest cicle com a centre de suport a les famílies que es gestiona des de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística. Amb aquest projecte en col·laboració amb la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència s’intenta que els avis que participen en els casals municipals de la gent gran puguin ser els formadors d’aquestes trobades.

La periodicitat de les propostes és mensual, són ben diverses i pretenen incloure activitats per infants de diferents edats, tot i que majoritàriament són per néts i nétes a partir dels 6 anys.

Tallers diversos com ball country, de cuina, decoupage amb espelmes, de contes, fang, de ganxet i de flors de Sant Jordi formen part de la programació d’un dijous al mes, sempre de 17:00 a 18:30 h. Les inscripcions son gratuïtes i només cal trucar al 977 010057.

Aquest projecte forma part d’una de les peticions fetes pel Consell d’Infants d’aquest any “Gent gran, gent activa” consistent en fer activitats entre avis i néts.

I forma part de la línia de foment de la gent Gran activa impulsat per la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència.

Imatges Relacionades: